De beste mat-appene som hjelper deg å spare

Foto: Bildet er betalt for via Canva

De beste mat-appene som hjelper deg å spare


Året har så vidt kommet i gang. For de fleste er dette en tid der nye mål settes for året. Mange av målene som blir satt dreier seg ofte om å spare penger og ikke foreta unødvendige kjøp. På budsjett kan det være vanskelig å planlegge handleturer som inkluderer god og sunn mat uten å sprekke budsjettet.  

Her er våre favoritt-apper som sparer deg tusenvis av kroner på matbutikken! 


Æ 

Vi begynner med Rema 1000 sin mobilapp Æ, som skal gjøre det billigere å handle frukt og grønt. Som Æ-kunde får du 10 prosent på fersk frukt og grønt.  

Du får også Personlige Priskutt hver uke basert på varer du har handlet før. Priskuttene er mellom 10 og 30 prosent. Det forutsetter at du har en aktiv Æ-bruker og har samtykket til at Æ kan sende deg Personlige Priskutt. Priskuttene trekkes når du registrerer Æ-brukeren din i kassen.  

Husk å trykke «Aktiver dine personlige priskutt» i appen. Dette kan oppleves som noe tungvint å huske, men ellers nyttig! 

 

Trumf 

Det er gratis å bli Trumf-medlem! Trumf gir deg penger tilbake hver gang du handler. Alt fra dagligvarer og drivstoff, til mobil og netthandel.  

Her er det mer fokus på å samle bonuspoeng. Etter hver handel vil du få Trumf-bonus som du kan bruke når og hvor du vil. Det gjøres enkelt ved å aktivere ønsket beløp og velge hvor du vil bruke bonusen.  

 

Coop Medlem 

Hvis du handler ofte på Coop-kjedene, er det ikke utenkelig at Coop Medlem lønner seg. Appen er gratis å laste ned, men tjenesten krever innmeldingsavgift på 300 kr.  

 Du får til og med god oversikt over tilbudene som tilbys den uka.  

I likhet med Trumf, får du som medlem i Coop også fordeler på alt fra dagligvarer og drivstoff, til strøm og reise. Og som Æ, får du 11 prosent bonus på frukt og grønt. 

Med andre ord så vil det alltid lønne seg å være medlem!